Schoonmaak- & Afwerkingsbedrijf de 4 sterren is een allround Schoonmaak- & Afwerkingsbedrijf. Wij bieden u een breed scala aan diensten, hierdoor kunnen wij u alle schoonmaakdiensten & Spuitwerkzaamheden. Zoals:. Interieur onderhoud-,  Glazenwassen-, Vloeronderhoud-, Opleveringsschoonmaak-, Sanitairservice- & Foodservice. Etc.Spackspuiten van Wanden- & Plafonds. Sierpleister o.a.: Spachtelputz-, Rustiekpleister- & Ulmerstuc (granol) is een kunstharsgebonden product, met een zeer fraaie, korrelige structuur.
 
Met als werkgebied zuid Holland. Sinds 1992 zijn wij als Schoonmaak- & Afwerkingsbedrijf actief en in die jaren hebben wij een uitstekende band opgebouwd met onze klanten. De kracht van dit Schoonmaak- & Afwerkingsbedrijf schuilt in de goede kwaliteit die wij leveren, de uitstekende service die wij bieden en het goede contact dat wij als Schoonmaak- & Afwerkingsbedrijf onderhouden met de opdrachtgevers. Als Schoonmaak- & Afwerkingsbedrijf streven wij hoge maatstaven na en wij proberen dan ook de opdrachtgevers op alle fronten tevreden te stellen.
 
 Of u nu op zoek bent naar een schoonmaker, glazenwasser of een allround afwerker voor het spuiten van wanden en plafonds. Schoonmaak- & Afwerkingsbedrijf de 4 sterren heeft het allemaal!
 
Hier kunt u terecht voor alle schoonmaak diensten!
 
Schoonmaak- & Afwerkingsbedrijf de 4 sterren biedt u verschillende schoonmaakdiensten aan tegen een zeer concurrerende prijs. Schoonmaakbedrijf de 4 sterren beperkt zich niet alleen tot het schoonmaken van interieurs, wij verzorgen ook tapijtreiniging, glazenwasserij of een andere schoonmaker uit de facilitaire dienstverlening.
 
Voordelen van Schoonmaak- & Afwerkingsbedrijf de 4 sterren:
 
-          Concurrerende prijzen

-          Bieden alle facilitaire diensten aan

-          Snelle dienstverlening
 
Dus zoekt u een schoonmaker of een andere vakman uit de facilitaire dienstverlening dan bent u bij Schoonmaakbedrijf- & Afwerkingsbedrijf de 4 sterren aan het juiste adres!
 
Bel 0181- 680966 en vraag direct de offerte aan! Of vul op de sitemap bij vrijblijvende offerte aanvragen  de gegeven in.